Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker på min pappa som inte finns mer


Jakttider

över myren vilar dimman

en doft av kaffe

ingen älg i sikte

091008




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-08 08:09



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger en skön bild av tidig morgon !!!
2009-10-15

  Yrre VIP
Mycket saknad men även glädje i texten
2009-10-09

  Fredrik Stillesjö
Hej sajo!

Koncentrerad haiku, som fångar jakttiden på ett utmärkt sätt. Hälsar Fredrik
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo