Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag var din fånge när jag inte var värd mer

och du vet jag saknar
att du ritar MSN rutorna
med ord som jag älskar dig
och snart är det dags
våra drömmar är drömmar
nu men snart är dom händelser
och minnen i våra huvuden

fast jag väntar
på drömmar som
flög iväg med tid
att dom ska komma
tillbaks hit
bli min verklighet

du är inte här i mina armar
ritar mig inte en massa löften
du behöver inte uppfylla dom
gjorde du någonsin det?
jag vill bara tro och hoppas
att den här gången är
hjärtat i din hand inte till
för att kastas iväg

men du tar
inte längre emot
något hjärta att
hålla du har händerna
fulla med sorg
och jag vill skrika
släpp dom fria
fängsla mig

jag älskade att vara din fånge

det är bara det att du inte
kan höra mig på avstånd och
MSN rutor är inte våra längre
ingen väg för mig att förklara för dig
inatt älskling
är månen ett extra kilo tyngre
med mina önskningar om att
vi ska bli någonting vi var

men du har stängda ögon
när natten är utanför fönstret
och du har sorg på ansiktet
jag inte kan önska bort




Bunden vers av stjärnor små ser ni mig
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-20 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnor små ser ni mig