Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hela igen

för det är våra drömmar
jag kastar bort men jag
hoppas på någonting stort
älskling önska oss hela igen

jag håller i
drömmen om
någonting annat
vi båda mycket väl
hade

och nu är det dags
att flyga iväg
till landet någonstans
men inte här

för jag klarar inte av
evigheter i min sorg
jag önskar bort oss

önskar oss hela
igen












Bunden vers av stjärnor små ser ni mig
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-20 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnor små ser ni mig