Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-

och jag kan vänta på närhet
men närhet väntar inte på mig




Fri vers av stjärnor små ser ni mig
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-26 07:19



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Joggar in närvaron av en annans närhet
möter delar av mig i den andre
som bär på ensamhetens Kainmärke
sedan faller vi in i mörkret
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

stjärnor små ser ni mig