Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför slutar det alltid såhär?

Jag höll ett tal på svenskan igår
du skulle hört mig
det var så jävla fint

Jag kramde mina vänner igår
du skulle kramat mig
jag var så jävla mysig

Jag dansade loss i köket igår
du skulle sett mig
jag var så jävla snygg

Jag flörtade med en kille igår
du skulle sett mig
jag var så jävla oemotståndlig

Jag grät mig själv till sömns igår
du skulle inte sett mig
jag var så jävla patetisk

Synd att du inte är lika
fin, mysig, snygg, oemotståndlig och patetisk
som jag

för då kanske det kunnat vara
du och jag, jag och du




Fri vers av efterregnetkommersolen
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-09 22:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=x_6_4qftrb4

2011-05-14

  Anna*
Riktigt bra! Vi är bara människor allihop och vi har alla våra fel och brister!
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

efterregnetkommersolen