Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam kvar


Du gav mig aldrig riktigt kärlek

Du gav mig bara lögner och falska förhoppningar

Men det räckte för mig

För där jag var, betyde dina kramar allting

Men nu ser jag att man inte kan leva i en lögn

Jag älskade dig

Du gillade mig

Vi var inte på samma nivå

Och det kan man inte bygga en relation på

Du var inte redo för mig

Och det är just därför jag ska gå ur det här med huvudet högt och säga jag var helt enkelt för bra för dig

,,,




Fri vers av efterregnetkommersolen
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-09 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

efterregnetkommersolen