Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa vän

Du är min topping på glassen
Du är mitt bröd till korven
Du är min tröst i gråten
Du är mitt ljus i mörkret
Du är min stjärna i himlen

Det ska alltid vara vi två
Det bara är så




Fri vers av efterregnetkommersolen
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-11 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

efterregnetkommersolen