Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld

Jag fantiserar ibland om vad som skulle hända om vi möttes igen.

Skulle vi hälsa?
artigt
så som man gör på en person man en gång kände.

Skulle du möta min blick och se på mig, så som du alltid gjorde?
Så där så att hela jag omslukades
och det kändes som vi talade
fast vi inte sa något alls.

Eller skulle du kanske bara vända bort huvudet?
lossas som ingenting
så som man gör när man inte vill möta någon.

Och hur skulle jag reagera?
skulle jag skratta, gråta eller kanske springa?
Ja, vad fan skulle jag göra?
...
en sak vet jag iallafall!
Jag skulle inte gå därifrån oberörd.

För ingen har någonsin berört mig så som du.
Du skakade hela min verklighet och tog allt till en annan nivå.

Åh så mycket känslor
Du fick mig att le med alla muskler i mitt inre
Du gjorde mig galen, crazy, sinnessjuk?
Men det var för bra
för bra för mig

De mjuka molnen och det vackra blå
slets i stycken
så snabbt

plötsligt var allt i bitar
små, små vassa bitar
som dränktes i tårar och förtvivlan
lämna mig inte snälla
"seriöst" sa du och gick

Det gjorde så förbannad ooont
men ändå vill jag göra det igen
vill ha dig igen

Jag plockar bitar än
och är ledsen över att de börjar falla på plats
borde vara glad
men jag undrar hur du mår...

vill så gärna veta!

folk talar om dig
säger att du inte är riktigt klok
att du slänger bort ditt liv

Jag blir så jävla förbannad
vill nypa din arm så hårt
vad fan håller du på med?
vad fan håller jag på med?!

För jag, likt dig slänger bort mitt liv

snälla kan vi inte slänga bort dem
tillsammans?

Rakt in i helvetet
in i elden
av ångest, tårar och kärlek
olycklig sådan




Fri vers av efterregnetkommersolen
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-23 16:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
berörande eld
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

efterregnetkommersolen