Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

over and out

Att gråta utan tårar för att dem har tagit slut.

Att leva för att man måste inte för att man vill.

Att förtvivlat fylla dagarna med vad som helst för att slippa tid att tänka.

Att desperat försöka vara här och nu, för att det gör för ont att kolla bak eller fram.

Att sakna det som varit och vilja ha det tillbaka, men innerst inne veta att det är borta.

Att önska att du var ett svin och försöka hata dig men samtidigt veta att det är svårt att hitta någon bättre.

Att ha en klump i magen 24 timmar om dygnet och önska att det bara kunde försvinna.

Att blunda men ändå se allt om och om igen.

Att träffa dig men inte känna den lycka man alltid gjort eftersom du sårat mig så hårt.

Att vilja vara din vän men veta att det inte kommer gå på väldigt lång tid.

Att vara rädd om natten för att du ska glömma mig helt.

Att vakna på morgonen och tänka, vad fan ska jag nu leva för?
Nu när min värld inte längre kan snurra runt dig.




Fri vers av efterregnetkommersolen
Läst 284 gånger
Publicerad 2011-05-07 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

efterregnetkommersolen