Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill se dem där skyarna igen


Jag sprang på en sommaräng

Det var inte den vackraste av ängar

Men de få blommorna som fanns

Var de vackraste jag sett

Jag sprang in i skogen

Och då blev allt plötsligt väldigt mörkt

Dock kunde jag höra fåglarna sjunga

Och jag såg ett ljus långt, långt borta

Jag fasnade i bäcken, jag ramlade på stenen

Men jag reste mig upp

Och nu är de, det där ljuset och fåglarna

Som håller mig vid liv




Fri vers av efterregnetkommersolen
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-10 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

efterregnetkommersolen