Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du betyder ingenting

Tro aldrig att jag någonsin gråtit över dig
eller tänker på dig dagarna i ända
Tro inte att du är speciell eller att jag saknar dig

Du kan få ha din frihet och göra vad du vill
Jag bryr mig inte nu och har troligen inte gjort det
Det inser jag nu

Förlåt att jag är ung och dum
och inte förstår vad livet handlar om

Du trodde du kunde läsa mig som en bok
och till en viss del kanske du kunde
men bara för att jag lät dig
Nu är allting förändrat

Tro inte för en sekund
att du någonsin kan läsa mig igen

Du ville inte ha mig
och jag ville egentligen inte ha dig


Så tro aldrig du betydde något för mig




Övriga genrer av curra
Läst 620 gånger
Publicerad 2007-01-31 22:28



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jo det här är känsloladdat som nån skrev...men samtidigt är det lite\"uppsluppet\" - nästan lyriskt(nåja det vet vi ju) - ja du vet sådär befriande nonchigt som om man anar hur du är på väg...dit där sommaren ligger för dina fötter och de nya äventyren väntar
2007-02-25

    Jukebox
Oj Hannah. Jag tror att mitt hjärta stannade upp för ett ögonblick. Så mycket känslor när jag läser denna, vet inte i vilken ända jag skall börja, eller om jag ens ska försöka, tror jag hoppar det helt.
Även om hela dikten är fantastisk så var

\"Du trodde du kunde läsa mig som en bok
och till en viss del kanske du kunde
men bara för att jag lät dig
Nu är allting förändrat\"

en helt otrolig del.
2007-02-18

  Ezo
Bra skrivet, känsloladdat, och det är många starka rader, speciellt första stycket:
"Tro aldrig att jag någonsin gråtit över dig
eller tänker på dig dagarna i ända
Tro inte att du är speciell eller att jag saknar dig"
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

curra
curra