Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär mig leva igen

Snälla kan du lära mig att livet åter är värt att leva
att glädjen kan upptäckas på nytt
för jag ser inte någon mening eller känner någon lycka längre
jag hör inte dina skratt eller ord som fick mig att vakna upp
de finns där men jag hör inget

Jag önskar att du aldrig fångat min blick på nytt
de ögon som såg så sorgsna och ångerfulla ut
som fick mig att glömma det förgångna
att känna glädje och kärlek
men rycktes bort fort igen av samma ögon
som såg ångerfullt på mig en tid innan

Snälla lär mig att leva livet med dess upp och nergångar
utan att fastna så djupt i dess dalar
Låt mig le igen och glädjas för livets fina stunder




Övriga genrer av curra
Läst 638 gånger
Publicerad 2006-08-23 21:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Här skriver du om sorgen...när den känns sådär som en klump i magen...när man inte tror på en framtid...men Livet går ingenstans...utan dig - innerligt poetat!!!
2006-09-14

  losy
Underbart fin hannah!
2006-08-27

  yoyyo
å hannah underbart!
2006-08-26

    Jukebox
Jättefin Hannah! Den är ryslig. Sorgsen men ändå med något litet hopp. du är värd det bbästa i världen!
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

curra
curra