Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det bättre förr?

Jag måste nästan berömma mig själv
för att jag visar mig så stark

Hon mår dåligt tack vare dig
så snälla sluta lägga dig i hennes och våra liv
det gör det inte bättre

Han gör samma sak som gången före
fastän han lovade mig att inte göra om det
Dum som jag är trodde jag på honom

Du är bortsprungen igen
hoppas verkligen du kommer tillbaka igen
och att ingen skadat dig

Er alla vill jag träffa
saknar er så men det verkar som om
det är en omöjlighet denna sommar

Går upp på mitt rum och låter
tårarna rinnna ner längs mina kinder
men samma sekund jag går ut härifrån
visar jag mig lika stark och glad igen

Det är långt ifrån hur jag känner mig
inombods känner jag mig svag, oduglig och otillräcklig










Övriga genrer av curra
Läst 567 gånger
Publicerad 2006-07-19 22:00



Bookmark and Share


  Andreas A
Tjoo ... men du, jag tror inte alls du är svag, oduglig o otillräcklig.
Du har nog bara trillat ner i ett sådant där bottenlöst hål tror jag :)
Sträck ut dina händer o klättra upp igen vetja, de går nog bra.

Ta hand om dig, kram.

^.^
2006-08-22

    Jukebox
Kanske är så du känner dig vännen. men du är varken eller, långt ifrån. Du är underbar, begåvad och så nära perfekt man kan komma! Jag är så glad att lilla jag är förunnad en sådan vän som du! Du behöver inte alltid vara den glada och starka, ibland måste man få grina! För mig måste du ialafall inte vara stark!
2006-08-15

  yoyyo
håller med om att vissa stunder var bättre när man var liten.. men inte alla, de kan du väl inte säga ;)
Bra skrivet
Du är underbar!
2006-08-04
  > Nästa text
< Föregående

curra
curra