Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var idag jag åkte för att ta farväl

Åkte förbi dig och ditt liv idag
Det var precis som jag kommer ihåg
Jag minns alla gånger vi åkt
den vägen tillsammans
Jag med min hand i din

Jag försvann ur ditt liv en gång
och sedan en gång till
men det blir inte en tredje

Jag kommer ihåg hur bra det kändes
då jag såg dig spela match
i vinden som lekte med ditt hår
Hur uppriktig du lät då du berättade
att du ville göra ett bra första andra intryck
genom att först klippa dig

Jag är inte arg på dig
även om jag vet att du tycker jag borde det
Vill bara ha ett svar jag aldrig kommer få
på den frågan jag inte vet hur jag ska ställa

Åkte förbi dig och ditt liv idag
för att inse att mitt måste börja igen




Övriga genrer av curra
Läst 687 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-12 22:33



Bookmark and Share


  cohen
Jag tycker kanske inte att det här var det bästa jag läst eller så, men dom sista två raderna etsar sig verkligen fast, starkt!
2007-08-06

  Manal
en dikt som får tankar att cirkulera runt i huvudet.

vacker skrivet med en sorgsen ton!
2006-11-30

  Jewel_x
Oerhört bra. Skänker mig en värdefull insikt ..så .. tack!
2006-10-24

    Camillaa
riktigt bra skrivet alltså :)
/ C *
2006-10-13

  yoyyo
"Åkte förbi dig och ditt liv idag
för att inse att mitt måste börja igen"
du är bäst hannah!
2006-10-02

    Bodil Sandberg
Din dikt är mycket fin...böljar liksom fram på nåt vis...melodiskt...stilla
2006-09-14

  Softpurple
Wow gumman, va fin..så sorglig o jag förstår precis hur du känner genom den..låter som det är avslutat nu. det är bra. <3
2006-09-13

    Jukebox
Oj, kära nån..! Jag är imponerad, den är strålande, kanonbra hannah pannah. Låt inte någon trycka ned dig!
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

curra
curra