Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Den skönaste tavlan




Du klär mig
i kärlekens färger
med värme du rör
vid min själ
med ögon som glittrar
så vackert
jag känner att du
vill mig väl

Du rör vid
min hud och jag ryser
av åtrå så het
djupt inom
det bubblar av känslor
och längtan
när din milda röst
viskar "kom"

Du torkar
de tårar som rinner
när sorgen ibland
griper tag
du delar mitt skratt
och jag känner
alltmer blir det vi -
du och jag

Jag vill ge
dig min renaste kärlek
vill måla en tavla
så grann
i de skönaste färger
som skådats
där vi förenas
som kvinna och man












Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-06 11:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varm text fylld av kärlek!
2010-10-29

  ULJO
Kärlekspoesi när den är som allra vackrast. Förtjänar ett borkmärke.
2010-10-08

  Anna*
Just så ska det vara ... så vackert ... varsamt ... ömt och varmt ♥
2010-10-07

  Jack_iX
Så fin så varm så ljuvlig ...
Precis så här skall det vara !
2010-10-07

    vilgot hellros
detta gilllas
2010-10-06

  Annmargreta
Härligt skriven!
2010-10-06

  tess_
riktigt fin!
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen