Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna efter ett gripande samtal med en nära vän & hennes situation...


På varsitt håll




Det är så lätt

att säga

"jag älskar dig" -

ord du slänger

ur dig

så där lite slarvigt

utan att ens

titta åt mitt håll


du kunde

lika gärna sagt

att du

precis varit på Ica

och köpt Bingolotter

eller bytt till vinterdäck

på din Opel



vi harvar på

medan tiden bara går

utan att egentligen

mötas


det är du

och det är jag

under samma tak

och i samma säng

men ändå

hela tiden



på varsitt håll






Fri vers av Junitvillingen
Läst 279 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-10-28 10:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin vardagsrealism.
2010-10-29

  aol
en ensamhet på nåt vis i en tvåsamhet, ord utan känsla, bra skiftat
2010-10-28

  Line W
Fantastiskt bra! Applåd!
2010-10-28

  Jaseph
Här ger du ord åt ett dilemma, åt en brist på kommunikation och verkligt samspel mitt i tvåsamheten.
2010-10-28

  Niclas Petersson VIP
Om ensamheten i att vara två, fast ändå inte.
Stark i sin vardaglighet.
Gillar.
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen