Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Hon som gav mig känslor åter

Smaken av dina kyssar

etsar sig fast i hjärnbalken

Vi är gjorda

för att flyga

för nära solen

och brinna

som påtända pyromaner

Vi ska gråta

av kärlekslycka

av känslan av känslor

och älska solen för värmen

den ger

våra brinnande kroppar




Fri vers (Fri form) av Dr. Vem
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-31 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr. Vem
Dr. Vem