Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag står stilla

Jag gör samma saker varje dag

Samma andetag i varje stund

Jag står på samma tryckplatta

Tryckt mot plattan

Jag ser ut ur samma dimmiga ögon som innan

Jag gör samma saker varje år

Som maskros ur marken

tränger igenom även asfalt

Trådar in och trådar ut

Vätska och väskor

Skratt och salvor

Men ögon kan ingen förnya

Jag gör samma sak varje månad

Jag träffar samma människor

Jag står stilla och ser annorlunda ut

Men min utsikt står stilla




Fri vers (Fri form) av Dr. Vem
Läst 363 gånger
Publicerad 2011-04-17 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr. Vem
Dr. Vem