Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Fotat från TV:n - därav den dåliga bildkvalite´n)


*Playtones, Varga, Saade!*



Kunde inte sitta still
när Playtones kom igång
jag dansade och mådde gott
av deras glada sång

en melodi med fart och fläkt
en glimt i ögonvrån
jag undrar var de alla fem
får spelglädjen ifrån

en vacker Varga-kvinna
som med sin röst berör
hon sjunger med sån känsla
att mitt inre hon förför

hon står där likt en älva
som hämtad från en annan tid
förtrollar mig med orden
så underskön och blid

men plötsligt händer något –
det blir en rivstart av herr Saade
om nån är kung på scenen
så måste Eric va´ de´

får gåshud av musiken
av sången och hans show
det här är riktigt läckert
jag utbrister ett ”wooow”

finns inget kvar att säga
om resten av bidragen
blott Playtones, Varga, Saade
lyckas ge mig pirr i magen!



















Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-20 13:11



Bookmark and Share


  ULJO
Din dikt var fantastisk, musiken i årets melodifestival har hittills däremot varit vedervärdigt dålig. Låt Per Gessle, Max Martin eller Anders Bagge snickra ihop varsin hitlåt, så blir det ordning på torpet.
2011-02-22

  Redeemer
Jag blir bara spyfärdig av musik-såpan. Eric Saades låt var ju f ö en stöld från Karin och Anders Glenmarks "kall som is" från 1984.

Detta alster är bättre än allt som visades på TVn igår!
2011-02-20

    ej medlem längre
Yeah!!
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen