Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min man *1952 + 2009


Tills vi ses igen...




Jag kan känna det -

jag bara vet att du

från din himmel

ler med både hjärtat

och ögonen

över min nyfunna lycka


kärlek som din och min

kan aldrig dö

det vet både du och jag

men du är där

och jag är här


tills vi ses igen

vet jag att du vill

att jag ska fånga ljusglimtar

att jag ska le, dansa

sjunga och älska

och med glädje i mitt sinne

möta den

nya morgondagen




fullt ut













Fri vers av Junitvillingen
Läst 326 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-03-08 11:15



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ååå så bra skrivet, vilken kärlek!!
2011-03-08

  Peter Olausson VIP
värt tårar och värt många leenden, så vackert skrivet: "...vet jag att du vill/att jag ska fånga ljusglimtar/att jag ska le, dansa/sjunga och älska". Ja!
2011-03-08

  sulimaa
Underbart att känna så ...att vet så ...att leva så ...underbart Anitha!
2011-03-08

  Linda CH VIP
En stor livsglädje trots sorgen.
2011-03-08

  ULJO
Den man älskar/älskat finns med genom hela livet. Fin skildring.
2011-03-08

  Janne
Vilken vacker
kärlekshälsning
känner med dig
i dina ord här
2011-03-08

    svarta ängeln
Berörande vackert!
2011-03-08

  Ninananonia VIP
Så berör din dikt!
Vacker.
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen