Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsångest

Varje vecka längtar jag
längtar till helgen

Men varje söndag
hatar jag
Jag hatar, för att det
är måndag dan därpå

Varje söndag får jag ångest
för att jag inte pluggat
För att jag träffade dig
istället för att ha en dejt
med matteböckerna

Det värsta är att jag vet att
det kommer kännas precis så
nästa söndag med




Övriga genrer av curra
Läst 562 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-26 18:45



Bookmark and Share


    Andersx
känns igen.....
glöm inte tisdagar bara, de är inte att leka med..... när "dagenefter" ångesten kommer, den som man inte hade tid med att känna på måndagen, nästan en hel vecka kvar till helg, aj aj.
2006-11-21

    Bodil Sandberg
Ja men duuuu...vad snyggt du har fångat söndagsångesten....man kan verkligen känna dina kval...och jag minns att det var precis så här för mig också...
2006-03-29

  Jessi
Jag HATAR, HATAR söndagar jag med!! Fy och tvi för en hel vecka framför sig =(
2006-03-26

  yoyyo
något jag känner igen mig i här.
ush för söndag
snyggt skrivet
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

curra
curra