Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pilkastning

Jag ställer dig mot väggen,

kastar pilar mot ditt hjärta

Jag suktar svar,

känner du smärta?




Fri vers av Vittra
Läst 433 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-24 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vittra