Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök på detta versmått. Ursäkta rimmen!


Så är den

Världen är så vid;
färden är så fattig. Ja,
vägen, så är den.




Bunden vers (Haiku) av Serapis VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-21 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Serapis
Serapis VIP