Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödde du döden, den?

Den förfrågande var rädd för att dö.
Hur kan man undgå att leva?
Livet har inget slut,
för döden finns bara i livet.
Utanför livet finns varken liv eller död,
där finns bara varat;
att leva är att (för-)bli
den korta tid som är.
Det är det enda som gäller
i det långa loppet för sant.
THAT’S IT!!!
- JUST DET!!!




Fri vers (Fri form) av Serapis VIP
Läst 601 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-16 21:46



Bookmark and Share


  Zelogath
Väldigt tankeväckande min vän
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Serapis
Serapis VIP