Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsätter att försöka närma mig mer moderna genrer.


Här och nu

Jag vill inte leva i nuet;
jag skulle så mycket hellre leva i det förflutna
eller i framtiden.
Men de finns inte här
och jag finns bara just här
och inte någon annanstans, ty
här är den plats jag är
(alltså är jag aldrig där).




Fri vers (Modernistisk dikt) av Serapis VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-16 20:35



Bookmark and Share


  Zelogath
Jag skulle helst leva på 80-talet eller kanske 40-talet
2011-07-03

  Mow Dean VIP
tankeväckande.
läser igen.
tack!
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Serapis
Serapis VIP