Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andra testet. Inga rim den här gången. Rätt roligt versmått, men jag är ovan.


Equilibrium

Mörker eller ljus;
kyla eller värme. Det
kvittar väl lika?




Bunden vers (Haiku) av Serapis VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-21 18:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lakoniskt nilsferlinskt. :-)
2011-04-26

  Zelogath
Intressant, det skulle vara intressant att diskutera detta om det nu är en haiku som står för vad du själv tycker- varför kvittar dessa element?
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Serapis
Serapis VIP