Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reciteras till handklapp och fotstamp.


Vandringskväde

Vandrat har jag så långeliga;
vandrat har jag så länge,
men vad det än var jag lämnade
så minns jag det ej mer.

Vandrat har jag så långeliga;
vandrat har jag så vida,
men vad det än var jag for för
så minns jag det ej mer.

Vandrat har jag så långeliga;
vandrat förutan vetskap;
vandrat den långa vägen som
alla vilse virrar.

Vandrat har jag i dagar och år
vandrat har jag så sakta.
Vandrat har jag så gott det går
men ej har jag funnit det minsta spår
av det varefter jag trår
av det varefter jag traktar.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Serapis VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-26 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Serapis
Serapis VIP