Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte somna

Jag kan inte somna
det är inte tillräckligt mörkt ute
Du sover redan
andas tungt brevid mig
Känner hur mitt hår rör sig
varje gång du andas ut
Det är inte obehagligt
bara kittlas litegrann

Samtidigt känns det tryggt
att du finns så nära mig
Av alla ställen du kunnat vara
ligger du här hos mig och andas
djupa lugna andetag

Tankarna flyger iväg
jag känner hur tröttheten
kommer till mig även om det
fortfarande inte är tillräckligt mörkt

Ser dig framför mig lika klart
och tydligt som om du var brevid
Tror jag börjar drömma
men inte helt säker än
Du välkomnar mig med ett
leende jag så väl känner igen

Inser att du finns både brevid
och framför mig
Jag behöver inte bara orolig
att du ska lämna mig om jag somnar


Jag kan somna
även om det inte är tillräckligt mörkt




Övriga genrer av curra
Läst 534 gånger
Publicerad 2006-03-22 22:27



Bookmark and Share


  josefina
Mmmmmm mysig!!!!!!!
2006-04-20

    Bodil Sandberg
Vilken vacker och varm kärleksdikt!Jag tror inte att du behöver vara rädd för att han ska vara borta när du vaknar....
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

curra
curra