Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår av saknad



Alla årstider
som kom och gick –

tänk om vi anat
hur snabbt allt skulle
ryckas ifrån oss

och lämna allra djupaste

spår av


saknad




Fri vers av Junitvillingen
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-19 08:27



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vemodsvackert.. Vet hur känslan av saknad kan kännas....;tom..ensam (med alla minnen)...samtidigt lite vacker.. Går ofta vid havet..där lever många minnen av gamla tider upp (kanske mycket för att vi hade en segelbåt under några år..);samtidigt andas nytt liv o ljus med det.
KRAM
2011-10-31

  Lars Hedlin
Djup och vacker!
2011-10-19

  Seglaren
saknaden finns alltid kvar
när någon dör som man älskar.
kärleken finns kvar
om än i en annan form

den som glömt ej älskat har.
tiden läker de öppna såren
men ärren blir kvar,
ärren blir en del av det som är du

Applåd.
2011-10-19

  Osvalds_Dotter VIP
När jag läser din text och tittar på bilden,,
tänker jag på tiden läker alla sår,,
gör den det?

Bilden är väldigt symboliskt då
spåren kommer tas med av vattnet
när det dra sig tillbaka,,
spåren suddas ut,
men i minnet
finns andra spår,,

av minnen.


Kram Jenny
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen