Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dolt under ytan




Du rör dig
så stilla
som om du vore
en älva
från sommarklätt landskap

vem skulle väl kunna tro
att det i dig
bor en av de vildaste själar
som någonsin dansat
på vår jord

två väsen –
säg mig, du gåtfulla

vad är

hemligheten…?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 315 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-01 17:45



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Mycket vackert
2011-11-03

  ULJO
Så vackert och så innerligt förmedlat.
2011-11-02

  erkki
Har älvor rykte om sig att leva dubbelliv? Bilden är väldigt fin och går bra ihop med den lite hemlighetsfulla texten!
2011-11-02

  sangel
Så sällsamt vackert och sinnligt
2011-11-02

  Minkki VIP
yppas en hemlighet är den visst inte hemlig längre? Jag förblir gärna i fascinerad ovisshet ;)
2011-11-02

    ej medlem längre
Kvinnans två sidor...ljuvligt om detta (så tolkar jag det i alla fall)
2011-11-01

  Seglaren
En vacker presentation av 'en älva'. Dikten slutar i en gåta, en fråga. Det är upp till läsaren att fundera en stund och hitta ett svar.
Fint skrivet.
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen