Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå, för jag måste fortsätta

Ingen tid
ingen ork

för något alls
Allt känns mennigslöst
inte ens du som
tidigare kunnat få mig att må bättre
lyckas längre

Vill känna meningen med allt
med att du är här
vill känna mig trygg
Vill känna så som innan
Ska jag tvinga mig själv
eller ska jag låta dig gå
jag vet vad jag måste göra
men samtidigt är det så svårt
Du säger att du inte vill gå
att du vill stanna här
för alltid
nära mig

Jag måste dra mig undan
Du måste gå

för att jag själv skall kunna fortsätta
och inte stanna upp för alltid




Övriga genrer av curra
Läst 517 gånger
Publicerad 2006-02-21 10:12



Bookmark and Share


    Jukebox
Så bra, så rätt och så sorgsam.
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

curra
curra