Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla lov

Jävla lov

Kan det bli värre?
Detta skulle bli underbart,
perfekt
Äntligen skulle jag få ta
det lugnt, bara njuta
av allt
Men självklart klantade jag till allt
precis som alltid
Klart du inte orkade
för det är ju mig
det handlar om
Ibland blir jag bara så arg
på mig själv
Kan jag någonsin göra
något rätt?
Och som toppen på
isberget
är jag sjuk
Till och med skolan
kan vara bättre än det här

Jävla lov






Övriga genrer av curra
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-02-16 22:16



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja här sjuder det av ilska och sorg....inte alltid saker o ting blir som man vill...men som sagt...imorgon är en annan dag...väl fångat
2006-02-18

  Andreas A
oj då .. de låter ju inte bra. bra skrivet annars,
hoppas du blir frisk snart :D
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

curra
curra