Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksljus




I hans milda blick

det är där

jag ser den -


den där så speciella



vackerheten




Fri vers av Junitvillingen
Läst 557 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2012-12-06 09:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bespeglingen från dig själv
2013-01-08

  aol
underbart skaldat,
2013-01-06

  ~Leonardo~
Fint om hur ljuset kan stråla i en endaste blick... ja vackerheten är fint uttryck för detta.
2012-12-13

  Niclas Petersson VIP
"Vackerheten" är ett fint ord och det är inte alla som har förmågan att se den i det lilla.
Vackert.
Gillar. Mycket.
2012-12-12

  Sunlight
att se med hjärtat...
mycket fint skrivet
2012-12-10

    Shush
Fint, tänk om man fick känna så.
2012-12-07

    ej medlem längre
stilla, och vackert..
2012-12-06

  Yrre VIP
Vackerhet möter vackerhet då :) Jättefin text!
2012-12-06

  Osvalds_Dotter VIP
Denna gillar jag,
den var vacker och
gick rakt in i
mitt Hjärta <3
2012-12-06

    ej medlem längre
Fint och kärleksfullt !!!
2012-12-06

  ULJO
Ett vackert ljus du tänt
2012-12-06

  M M Mannheim VIP
Kul med lite nya ord "vackerheten" passar in idenna fina dikt.
2012-12-06

  Lars Hedlin
Härligt underbart!
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen