Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smakar dig

ligger vaken efter att du somnat
det är blött i sängen

har ännu kvar känslan

den sammetslena lilla
som växer hård i min mun

känner hur du fyller mig
tills jag inte längre får luft


jag smakar dig
du bottnar i mig

safterna flödar över
rinner ur mig

gör mig redo att ta emot


men du sitter grensle över mitt bröst

min tunga leker

slickar dropparna som tränger fram ur dig

tar dig långt in i munnen


jag är din och du stöter in och fyller min mun




måste smeka mig själv


mina fingrar är hala och och glider lätt


sakta

sen snabbare



du är hård i min mun

så stor



jag hör att du kommer snart


det är så skönt och jag är så kåt

så uppfylld av dig

och mina fingrar smeker hårdare och hårdare


och vi kommer båda




du i min mun


och mina safter som rinner över




























Övriga genrer av miss angelique
Läst 1154 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-01-12 04:11



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Erotiskt hett, vild älskog! Ahh!
2013-01-12

  Nikolai Jungsin VIP
Hett levande..
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

miss angelique
miss angelique