Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hud mot hud värmer vi varandra

vi ligger nakna

hud mot hud
värmer vi varandra

där händer smeker
pulserar lust

läppar
mun
tunga

varma andetag
mot känslig hals








Övriga genrer av miss angelique
Läst 639 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-04 23:46



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
sensuellt och hett
mycket vackert
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

miss angelique
miss angelique