Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svällande knoppar

lusten som sover slumrar

vaknar  sakta

 

som saven stiger i träden

strömmar blodet till

 

långsamt sväller knoppen som vilat

av fukt nu glänsande

 

som dagg på blommans blad

öppen och våt 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av miss angelique
Läst 575 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-15 10:06



Bookmark and Share


  ***Wicke***
Vilka affirmationer;)
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

miss angelique
miss angelique