Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosa min stjärt

 

smiska mig varm

rosa min stjärt

ta mig hårt utan nåd

jag vill känna

hettan

 

 

låt mig få känna din hårda lust

dina händer på mina höfter

när jag tar emot dina stötar

igen

och igen

 

ekot av våra stönande fyller rummet

dofterna av kön exploderar

i hettan

lust och åtrå fuktar luften

ångande av kåthet

 

 




Övriga genrer av miss angelique
Läst 915 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-04-04 23:50



Bookmark and Share


  aol
djuriskt hett härligt
2010-04-01

  ~Leonardo~
detta är sann hetta..lite djuriskt...att älska i en sorts raseri...starkt och lustfyllt skrivet.
2009-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Smisk är ett intressant koncept.
2009-04-05

  lodjuret/seglare VIP
hållandes ena handen i golvet
och den andra kring ditt ena bröst,
kännandes din snabba puls,
tycka mig höra din andes dräkt?
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

miss angelique
miss angelique