Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaknade ur en nästansexdröm

 

en massa människor som sprang omkring och störde

just när jag skulle ta den i munnen

irriterande

så nära

men så onåbart

hann knappt bli upphetsad så vaknade jag

med en saknad i munnen

 




Övriga genrer av miss angelique
Läst 539 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-18 14:54



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
ja..det var nära det...alltid nått som stör i drömmar...varför??
2009-03-29

  Marjavaara
braaaa där
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

miss angelique
miss angelique