Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan i baren

Jag kliver in i baren och beställer en öl. Ser mig omkring och upptäcker en ensam kvinna. Långt mörkt hår, rödmålade läppar, sensuell.
Hon ser att jag tittar och ler lite försiktigt. Jag tar mod till mig och går fram och frågar om jag får slå mig ner.
Gärna, säger hon. Det är ju trevligt att få lite sällskap. Hennes röst är hes och jag känner hur jag får rysningar längsefter ryggraden.
Hon sitter med ena benet över det andra. Kjolen har glidit upp och blottar randen av nylonstrumpan. Kan inte slita blicken från låret, vill se vad som finns under kjolen.
Kämpar emot en impuls att vidröra hennes nylonklädda ben, smeka innanför, upp mot trosan. Kanske är det fuktigt?
Hon lutar sig fram och för sina röda läppar mot mitt öra. Jag tar gärna en whisky om du bjuder, viskar hon hest.
Känner hur den reser sig direkt. Vilken röst!
Hon doftar gott och det gör att jag blir än mer tänd på henne.
Vill föra ner ansiktet i hennes hår och dra in doften från hennes hals.
-Jag har en fin whisky hemma, vill du följa med?
Hon ler och reser på sig. Hennes ben är underbart vackra i dom högklackade skorna. Sätter genast igång fantasier.
Vi promenerar hem till mig, hennes höfter vaggar fram och tillbaka, vill gripa tag i dom, böja henne framåt och ta henne bakifrån men behärskar mig. Vi ska ju hem till mig så det kommer nog att bli en härlig natt.
Kan ändå inte låta bli att smeka henne upp inunder kjolen. Känner nylonet under handen, det glider skönt.
När vi kommer innanför dörren trycker hon sig emot mig, kroppen lovar njutning.
Jag ställer mig på knä framför henne och för munnen sakta mot hennes fötter. Kysser dom och låter tungan glida uppåt, längs efter nylonstrumporna, i knävecket. Mina händer smeker dom vackra benen. Jag lyfter på kjolen, ser dom vita trosorna som skymtar bakom strumpbyxorna. Jag för näsan mot trosorna, det doftar kön. Kåtlukt. Vilken kvinna! Jag stryker med handen över nylonet och känner att trosorna är fuktiga. Hon är kåt liksom jag. Jag hör hur hon stönar svagt när jag för tungan mot tyget.
Smakar på henne, hennes dofter är härliga.
Jag vill ha mer.






Övriga genrer av miss angelique
Läst 824 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-05 22:50



Bookmark and Share


  aol
så härligt erotiskt, jag bara rycktes med
2010-04-01

    anakin
jag tycker att du har lyckats med att skriva erotiskt här.
du fångar läsaren direkt och du är bra på detaljer, dom avlöser varandra rikligt från början till slut.
2009-06-12

    johanni
Vad händer sedan...Nyfniken..;)
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

miss angelique
miss angelique