Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kanske inte är värt det

Är det ens värt det
är den ens värt att kämpa
att försöka
att orka

Jag börjar undra
för det verkar inte löna sig
i vilket fall som helst

Är det ens värt att försöka
må bra igen
att vara som innan
Vill inte låta dig komma nära
vill inte att du ska se
hur jag egenligen är
hur jag mår just nu

Jag håller det för mig själv
så slipper du se
Du ser mitt skal
som ler och är glad
men om du såg inuti
skulle du nog undra

Är det värt att öppna sig för andra
att ge en bit av ens innersta
Blir bara besviken och mår dåligt
som så många gånger innan

Ibland undrar jag om det är värt det




Övriga genrer av curra
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-04-27 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

curra
curra