Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal med månen

God natt du måne, mitt liv är kort
Allt som jag gjorde har nu glömts bort
I stjärnors ljus på himlen där
Jag är så glad att du är här

Det finns en tid för allt jag vet
Jag har hört många berätta just det
Att jag sitter här ensam gör just ingenting
Jag vet vems du är
Du är bara min




Fri vers av Kennys
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-11-23 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kennys
Kennys