Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bättre värld

Jag har färdats till rymden
i farkost av glas
Nu sitter jag här i mitt svarta hål
Bevittnar vårt slutliga förfall

Jag kom aldrig fram dit jag skulle i livet
Och aldrig dit jag ville

De syns härifrån
Som fyrverkerier i nyårsnatten
De lyser upp himlen runt om mig
Hemskt, men samtidigt så vackert

Inget liv ska finnas kvar

När den sista bomben faller...




Fri vers av Kennys
Läst 547 gånger
Publicerad 2006-12-08 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kennys
Kennys