Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal och glömd

Gammal man med käpp av silver
I bröstet bultar ett hjärta så varmt
Viljan finns kvar
men kraften ej längre

Jag ska dansa bland molnen på nya ben
Och sjunga sånger som redan glömts bort

Långt var mitt liv på jorden
Endast himlen vet nu mitt namn




Fri vers av Kennys
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-12-08 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kennys
Kennys