Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dödens timme

Snön faller där utanför fönstret, det är kallt nu
Inte ens elden värmer längre mitt hjärta
Aldrig mer en ängel på molnet, bara is
Is i mitt sinne
Angripen är jag
Nu liksom då
Att aldrig bli fri från kylan
I mitt huvud springer hon runt
Fast inte längre
Det är mörkt




Prosa (Prosapoesi) av Kennys
Läst 543 gånger
Publicerad 2006-11-23 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kennys
Kennys