Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk efter

Så förlorade då människan makten till slut
De fick ge vika för fåren
Som brääääker så förfärligt i natten

De pantade våra bilar
De drack vår olja
De åt våra vapen till frukost
Sedan raaaapade de högljutt
Och åter kom syret till våra lungor

Vi är slagna i bojor
men för första gången är vi fria




Fri vers av Kennys
Läst 547 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-08 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kennys
Kennys