Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetsblomma

Att i denna natt se en stjärna glimma
Långt in i min stundande morgontimma
Ett ljus som man ser i den tjockaste dimma
Det ljus kommer tids nog ändå att försvinna

När gryningen nalkas och mörkret byts ut
Den vackraste blomma har just blommat ut




Fri vers av Kennys
Läst 487 gånger
Publicerad 2006-11-23 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kennys
Kennys