Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam kvar

jag väntar på ett tecken
Ett tecken ifrån dig
Må det vara av enklaste form
Men åtminstone ett tecken
Vad var det som hände?
Ingen vill berätta
det är länge sedan nu
Så länge
Värmen har försvunnit
Och kall sitter jag kvar
Du var mitt allt här i livet




Prosa (Prosapoesi) av Kennys
Läst 507 gånger
Publicerad 2006-11-23 20:34



Bookmark and Share


    Kalixfreak
åh, så totalt underbar!
kan inte läsa texter utan att tänka på en vän som gick bort, ett år sedan nu snart men ändå känns det som igår.
Den hära fick ett starkt inflytande på mig, kan bara säga älska!
2007-10-26

  Anders Bek
Hehe... den där förstaraden känns bekant på något sätt.
Kul! :-)
2006-11-25

  Nanno
Hoppas att du inte får vänta alldeles för länge..
väntan tär på en..
Good luck..
2006-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Kennys
Kennys