Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöd

 

tryck upp mig mot väggen

få blodet att virvla och sjunga

pumpa in liv och lust

gör mina andetag  tunga

låt mig få återuppleva hetta och glöd

kom låt mig få känna din tunga

 

du dröjer inte länge nu?

 

 




Övriga genrer av miss angelique
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-19 14:09



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Glödhett sådär som du kan göra...stark lust och livsvitalitet så det glöder fint.
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

miss angelique
miss angelique