Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vän i garderoben har fått konkurrens

jag har en  vän i garderoben

han går på batteri

han är mig väldigt trogen

men det struntar jag i

 

vad ska jag med en vibrator

som inte kan smeka

när jag kan få en äkta stor

som vill ha mig utan att tveka

 

jag glömmer köpa batterier

här blir det inga grubblerier

för när han mig lägrar

då är det äkta njutning som hägrar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av miss angelique
Läst 411 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-19 23:40



Bookmark and Share


  Linnea K
Klockren!
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

miss angelique
miss angelique