Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ton av kärlek

du finns i mina händer

när jag framkallar dig i minnet

 

känslan

mjuk

 

vill smeka

vill smaka dig

vill möta dig

öppet

 

blanda våra dofter

till en parfym av lust

 

vill smälta samman

smälta in

för att bli ett i njutning

 

glömma allt

för en stund i glödande passion

ångande värme

 

nedtonade hjärtslag

tillsammans

ömhetens efterklang

 

 

 




Övriga genrer av miss angelique
Läst 390 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-20 00:47



Bookmark and Share


  Ewa Åkerlind
Mycket vackert
2009-01-10

  Söder
Nice!
2008-12-20

  Eva Langrath VIP
Vacker käleksförklaring.

Eva
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

miss angelique
miss angelique